Maria Galland spa concept

Maria Galland spa concept

Al onze massages zijn gepersonaliseerd door uw beauty expert, in functie van uw wensen. Vermindering van stress, eliminatie van toxines of om uw baterijen op de laden. We hebben een gepersonaliseerd antwoord volgens uw wensen. Met trots presenteren wij als enige depositair in Nederland het Maria Galland spa concept. 

 

Ultra relaxing massage

Behoefte aan diepe ontspanning of om de effecten van stress weg te werken? Of om uw slaapkwaliteit te verbeteren? Deze ontspannende massage is vooral om uw eigen energie terug te vinden, u te ontspannen en het evenwicht van uw lichaam terug te vinden.

 €95,- 60 minuten

Energizing massage 

Nood om uw eigen energie weer terug te vinden, vooraf aan sporten of juist na een stevige inspanning? Deze intensieve massage met diepe massagegrepen, kan spanningsknopen verzachten en pijn en kramp verminderen. De beste manier om je lichaam voor te bereiden op sporten of voor een optimaal herstel na inspanningen.

€95,- 60 minuten

Digital detox massage

Deze anti-stress massage richt zich op de bovenzijde van uw lichaam de kern van al uw spanningen: hals, schouders, nek, hoofd en de rug, voor het loslaten van spanningen die veroorzaakt worden door elektrische apparaten 

€75,- 45 minuten 

Gentle gourmet exfoliation

Deze zalige peeling maakt de lichaamshuid zacht en stevig. Dode huidcellen worden verwijderd, het cel-metabolisma en de bloedcirculatie van uw huid gestimuleerd. Onmiddelijk een gezonde, gladde en zachte huid.

€55,- 30 minuten.

Ook mogelijk in combinatie met een full body 30 minuten massage. 
€109,- 60 minuten

D-tox peau neuve corps

Zin in nieuwe energie en uw lichaamshuid de juiste voeding te geven? Kies de intensiviteit van uw peeling en profiteer van een ontslakkende pakking om uw huid de nodige mineralen en micronutriënten op te laten nemen, allemaal terwijl u rustig een pauze neemt in alle sereniteit. 

€110,- 90 minuten

Detoxifying exfoliation

Stimulerende peeling met zeezout gewonnen langs de franse kust. Deze peeling verwijderd dode huidcellen en stimuleert de doorbloeding van de huid. Na deze peeling wordt uw huid optimaal verzorgd door een korte massage met de comforting melt-in balm.

€55- 30 minuten