Japanse head spa

We hebben een nieuw concept: Japanse Head Spa. Een Japanse Head Spa is een ontspannende behandeling voor het haar en de hoofdhuid. Het omvat een diepe reiniging, massage van de hoofdhuid en het haar, en de toepassing van verzorgende shampoos of maskers. Deze spa-behandeling bevordert de bloedcirculatie, vermindert stress en verbetert de algehele gezondheid van het haar en de hoofdhuid. Vanaf 10 april starten we met de behandelingen, dus neem contact op en beleef het zelf!

Bliss Head Retreat

De Bliss Head Retreat van de Japanse Head Spa begint met een ontspannend openingsritueel. Vervolgens masseren we het droge haar voordat we met de behandeling starten. Deze bestaat uit een detox voor de hoofdhuid met een speciale shampoo en een eerste reiniging van het haar, gevolgd door een rustgevende massage van het hoofd, de nek, de schouders en de handen, een voedend haarmasker en een ontspannende stoombehandeling. Het is een buitengewone ervaring van relaxatie en verzorging.

60 minuten
€89

Head to Toe Retreat

Deze behandeling omvat alle elementen van de Bliss Head Retreat plus daarbij een extra voetmassage en een drukpuntmassage voor het gelaat. Geniet 75 minuten lang van ontspanning op ons speciale wellnessbed.

75 minuten  
€109

Royal Head Face and Body Retreat 

Deze behandeling biedt de meest unieke ervaring van de Japanse Head Spa in onze wellness. Gedurende 90 minuten bevindt u zich in een oase van rust, waarbij u alle elementen en massages van de  Top to Toe Retreat ontvangt, aangevuld met een gezichtsbehandeling die een speciale massage met hot of cold stones omvat.

90 minuten
€129