Gelaatsbehandeling

Méthode mosaïque modelante

Een gepersonaliseerde anti-agingbehandeling behandelt je huid zone voor zone met zeer efficiënte producten en unieke lifting-en modelleertechnieken. Het exclusief zelf verwarmend masker, zorgt voor een stevigere, gladdere en energiekere huid. Geniet van 90 minuten ontspannen en ervaar onze anti-agingbehandeling met werkstoffen die snel doordringen in de huid. 

€135,- 90 minuten

D-tox peau neuve

Een 100% manuele en diepe reinigingsbehandeling, aangepast aan elke huid, met respect voor de huid en bewezen resultaten in slechts 30 minuten. Een combinatie van krachtige, innovatieve producten die dode huidcellen onmiddellijk verwijderen, onzuiverheden absorberen, de poriën weer openen en de celvernieuwing stimuleren. 

€69,- 60 minuten

Soin dermatologique 

Een zeer effectieve behandeling om je huid te bevrijden van onzuiverheden, hyperpigmentatie, roodheid of droogheid. Deze vier problemen tonen een onbalans in je huid en kunnen specifiek behandeld worden. Het natuurlijke evenwicht van je huid kan worden hersteld door meer versterking en bescherming. Elke behandeling biedt een speciaal verzorgingsschema dat is afgestemd op het probleem dat je wenst aan te pakken. De zeer kalmerende en verzorgende werkstoffen herstellen de balans van je huid. 

€99,- 75 minuten

Lifting absolue jeunesse

Een 100% manuele liftende behandeling die bewezen en direct zichtbare resultaten biedt in 75 minuten. Deze behandeling verstevigt de gezichtscontouren onmiddellijk en vult de huid op, strijkt rimpels glad en creëert een meer gelift, mooi gevormd gezicht dat er zichtbaar jonger uitziet. De liftende massage combineert diepe glijdende anti-aging bewegingen en intensieve petrissages met kneed/rol bewegingen om de huid onmiddellijk te liften en de celactiviteit te stimuleren. 

€125,- 75 minuten

Soin révélation lumière de jeunesse

Verkwikt onmiddellijk een vermoeide huid, helpt de eerste tekenen van veroudering te minimaliseren en zorgt voor een jeugdige glow. Deze verfrissende, 60 minuten durende behandeling verlost je huid van onzuiverheden, minimaliseert fijne rimpels en verfijnt de teint. Zelfs vermoeide ogen zullen een jeugdige oogopslag laten zien. Niet alleen nieuwe energie voor je huid, maar ook een stimulerende ervaring voor je hele lichaam. Vooral een behandeling voor degene die een dynamische, uitdagende levensstijl hebben, zullen genieten van deze behandeling. 

Kick vol energie en frisheid

€99,- 60 minuten

Mille behandeling

De meest prestigieuze behandeling van Maria Galland. Deze behandeling laat u de luxe en het verbluffende resultaat van o.a. goud en witte truffel ervaren. Na de behandeling ziet en voelt uw huid zichtbaar gladder en strakker. Deze behandeling zou iedere vrouw zichzelf moeten gunnen. 

€160,- 90 minuten

Soin mille lumière

Onze kostbaarste behandeling, met luxe texturen en ingrediënten, biedt de ultieme, hoogste graad van anti-agingeffecten met een onvergelijkbaar stralende huid. Danzij de effectieve ingrediënten wordt je huid sterk geregenereerd, gelift en verzorgd met spectaculaire resultaten. Als je de essentie van de vakkennis van Maria Galland Paris wilt ervaren, verwen jezelf dan met deze unieke behandeling. 

€140,- 75 minuten

Soin masque modelant yeux

Maakt de gevoelige huid rond je ogen steviger en helpt om fijne lijntjes en rimpels glad te maken. De huid rond je ogen heeft een speciale verzorging nodig omdat deze veel dunner is en neigt naar wallen en donkere kringen. Deze behandeling zorgt ervoor dat de huid rondom je ogen er jeugdige, voller en krachtiger, goed gehydrateerd en stralend uitziet. Deze behandeling kan in combinatie gegeven worden met iedere andere Maria Galland gelaatsbehandeling. 

€30,- 20 minuten

Klassieke gelaatsbehandeling

  • Reinigen van de huid
  • Modelleren wenkbrauwen
  • Dieptereiniging 
  • Massage gezicht, hals en decolleté
  • Dagverzorging (eventueel make-up)

€82,- 75 minuten