Lichaamsbehandelingen

Lomi Lomi massage

Een Lomi Lomi massage is een lichaamsmassage die wordt uitgevoerd in lange, vloeiende bewegingen over de volle lengte van de achterkant van het lichaam. Hierbij wordt met de handen en onderarmen gemasseerd. Door de ritmische bewegingen en de heerlijk geurende kokosolie, is dit een buitengewoon weldadige ervaring. 

€85, 55 minuten 

D-tox peau neuve corps

Zin in nieuwe energie en uw lichaamshuid de juiste voeding te geven? Kies de intensiviteit van uw peeling en profiteer van een ontslakkende pakking om uw huid de nodige mineralen en micronutriënten op te laten nemen, allemaal terwijl u rustig een pauze neemt in alle sereniteit. 

€110,- 90 minuten

Ultra relaxing massage

Behoefte aan diepe ontspanning of om de effecten van stress weg te werken? Of om uw slaapkwaliteit te verbeteren? Deze ontspannende massage is vooral om uw eigen energie terug te vinden, u te ontspannen en het evenwicht van uw lichaam terug te vinden.

 €97,- 60 minuten

Energizing massage 

Nood om uw eigen energie weer terug te vinden, vooraf aan sporten of juist na een stevige inspanning? Deze intensieve massage met diepe massagegrepen, kan spanningsknopen verzachten en pijn en kramp verminderen. De beste manier om je lichaam voor te bereiden op sporten of voor een optimaal herstel na inspanningen.

€97,- 60 minuten

Digital detox massage

Deze anti-stress massage richt zich op de bovenzijde van uw lichaam de kern van al uw spanningen: hals, schouders, nek, hoofd en de rug, voor het loslaten van spanningen die veroorzaakt worden door elektrische apparaten 

€79,- 45 minuten 

Chinese hoofd/nek en schouder massage

Deze bijzondere ontspanningsmassage verlicht stress gerelateerde, hoofdpijn en houdingsklachten.

€75,- 45 minuten

Voetreflex massage 

Bij deze massage worden de accupuntuur punten van de voet gemasseerd. Deze massage is perfect voor pijnlijke voeten en benen, vocht in de benen en zorgt voor ontspanning van het gehele lichaam.

€59,- 45 minuten

€79,- 60 minuten

Hotstone massage

Bij de hotstone massage wordt u gemasseerd met warme basalt stenen waarbij de warmte diep doordringt tot aan de spieren en botten. Hierdoor verdwijnen spanningen en vermoeidheid. Deze massage wordt alleen uitgevoerd in de maanden oktober t/m april.

€85,- 45 minuten

Full body massage

Deze massage is voornamelijk gericht op een algeheel gevoel van welbevinden. De diverse massagetechnieken die in deze heerlijke beleving samenkomen, hebben een kalmerende en rustgevende werking. ´Probleemgebieden´, zoals nek en de rug krijgen desgewenst extra aandacht. Ook de voeten en het hoofd komen aan bod. De doorbloeding en stofwisseling worden verbeterd.

U voelt zich herboren na deze zeer aangename ervaring. 

€57,50,- 30 minuten

 

Gentle gourmet exfoliation

Deze zalige peeling maakt de lichaamshuid zacht en stevig. Dode huidcellen worden verwijderd, het cel-metabolisma en de bloedcirculatie van uw huid gestimuleerd. Onmiddelijk een gezonde, gladde en zachte huid.

€57,50,- 30 minuten.

Ook mogelijk in combinatie met een full body 30 minuten massage. 
€109,- 60 minuten

Detoxifying exfoliation

Stimulerende peeling met zeezout gewonnen langs de franse kust. Deze peeling verwijderd dode huidcellen en stimuleert de doorbloeding van de huid. Na deze peeling wordt uw huid optimaal verzorgd door een korte massage met de comforting melt-in balm.

€50- 30 minuten

Overige lichaamsbehandelingen

  • Onderbenen ontharen €30,-
  • Oksels ontharen incl. deodorant Maria Galland €30,-
  • Rugpeeling & rugmassage €50,- 35 minuten
  • Voetpeeling & voetmassage €30,- 20 minuten
  • Bodypakking en bodypeeling € 70,- 40 minuten
  • Paraffine handbad €30,- 20 minuten