Méthode mosaïque modelante

Een gepersonaliseerde anti-agingbehandeling behandelt je huid zone voor zone met zeer efficiënte producten en unieke lifting-en modelleertechnieken. Het exclusief zelf verwarmend masker, zorgt voor een stevigere, gladdere en energiekere huid. Geniet van 90 minuten ontspannen en ervaar onze anti-agingbehandeling met werkstoffen die snel doordringen in de huid. 

€130,- 90 minuten

SOIN THALASSO VISAGE
Ideaal voor iedereen die pure wellness wil ervaren met thalosso, de powerkuur uit de zee. Dit verkoelende algenmasker met detox-effect ontslakt niet alleen, maar zorgt ook voor een hooggeconcentreerde, lang aanhoudende toevoer van vocht.

 €89,- 90 minuten

Soin cocon

Een behandeling die elke huid kalmeert en revitaliseert door je gezicht te omhullen met een zachte cocon voor ultiem welzijn. Een heerlijk masker van zacht schuim omhult het gezicht als een cocon en zorgt voor een diep gevoel van ontspanning en verwend worden. De cocon beleving tijdens de behandeling helpt je te ontspannen, een pauze te nemen van de buitenwereld en een drukke levensstijl, om nieuwe energie terug te winnen. 

89,- 90 minuten

SOIN DERMATOLOGIQUE 

Een zeer effectieve behandeling om je huid te bevrijden van onzuiverheden, pigmentatie, roodheid of droogheid. Deze vier problemen tonen een onbalans in je huid en kunnen specifiek behandeld worden. Het natuurlijke evenwicht van je huid kan worden hersteld door meer versterking en bescherming. Elke behandeling biedt een speciaal verzorgingsschema dat is afgestemd op het probleem dat je wenst aan te pakken. Zeer kalmerende en verzorgende werkstoffen herstellen de balans van je huid. 

€99,- 75 minuten

 

Soin révélation lumière de jeunesse

Verkwikt onmiddelijk een vermoeide huid, helpt de eerste tekenen van veroudering te minimaliseren en zorgt voor een jeugdige glow. Deze verkwikkende, 60 minuten durende behandeling verlost je huid van onzuiverheden, minimaliseert fijne rimpels en verfijnt de teint. Zelfs vermoeide ogen zullen stralen door de nieuwe jeugdige uitstraling. Niet alleen nieuwe energie voor je huid, maar ook een stimulerende ervaring voor je hele lichaam. Vooral een behandeling voor degene die een dynamische, uitdagende levensstijl hebben, zullen genieten van deze behandeling. 

Kick vol energie en frisheid

€89,- 60 minuten

Soin mille lumière

Onze kostbaarste behandeling, met luxe texturen en ingrediënten, biedt de ultieme, hoogste graad van anti-agingeffecten met een onvergelijkbaar stralende huid. Danzij de effectieve ingrediënten wordt je huid sterk geregenereerd, gelift en verzorgd met spectaculaire resultaten. Als je de essentie van de vakkennis van Maria Galland Paris wilt ervaren, verwen jezelf dan met deze unieke behandeling. 

€130,- 75 minuten

D-tox peau neuve

Een 100% manuele en diepe reinigingsbehandeling, aangepast aan elke huid, met respect voor de huid en bewezen resultaten in slechts 30 minuten. Een combinatie van krachtige, innovatieve producten die dode huidcellen onmiddellijk verwijderen, onzuiverheden absorberen, de poriën weer openen en de cel vernieuwing stimuleren. 

€59,-  30 minuten

Lifting absolue jeunesse

Een 100% manuele liftende behandeling die bewezen en direct zichtbare resultaten biedt in 75 minuten. Deze behandeling verstevigt de gezichtscontouren onmiddellijk en vult de huid op, strijkt rimpels glad en creëert een meer gelift, mooi gevormd gezicht dat er zichtbaar jonger uitziet. De liftende massage combineert diepe glijdende anti-aging bewegingen en intensieve pétrissages met kneed/rol bewegingen om de huid onmiddellijk te liften en de cel activiteit te stimuleren. 

€99,- 75 minuten

 

Soin masque modelant yeux

Maakt de gevoelige huid rond je ogen steviger en helpt om fijne lijntjes en rimpels glad te maken. De huid rond je ogen heeft een speciale verzorging nodig, omdat deze veel dunner is en neigt naar wallen en donkere kringen. Deze behandeling zorgt ervoor dat de huid rondom je ogen er jeugdige, voller en krachtiger uitziet, goed gehydrateerd en stralend. Deze behandeling kan in combinatie gegeven worden met iedere andere Maria Galland gelaatsbehandeling. 

€30,- 20 minuten

Dr. Hauscka ontspanningsbehandeling 

Een ontspannende behandeling met een relaxte penselenmassage.

€65,- 50 minuten

Dr. Hauscka therapeutische behandeling         

Een gezichtsbehandeling met een penselen massage, lymfe drainage van de armen en benen en een hoofdhuid massage. 

€99,00 100 minuten