Acties

ACTIES

Promotie set ultraboost

Bij aanschaf van de ultraboost een rozen thee en geurkaarsje van MG cadeau.
Setprijs € 70

Deze aanbiedingen zijn alleen geldig bij Skin in Balance, stuur een e-mail/whatsapp-bericht om uw gewenste product(en) te reserveren. 

 

 

 

Promotie 5B

Na het vele genieten van de zon, het water en de wind is het tijd voor herstel: nachtcrème 5B deze fantastische crème repareert en herstelt de beschadigde en droge huid. ‘Iedere vrouw zou zichzelf 1x per jaar een kuur 5B moeten gunnen’.

Daarom nu in de promotie: pot 50 ml van € 109 voor € 92.
 

Reinigingsset 61&64 XXL 

Ze zijn er weer: de favoriete reiniging voor iedere huid. De reinigingsmilk verwijderd make-up en  reinigt je huid op een milde manier. De lotion hydrateert en neutraliseert kalkdeeltjes uit het water en zorgt dat de zuurgraad van je huid snel herstelt. Samen is dit een must voor de start van je dagelijkse verzorging. Nu tijdelijk in de XXL uitvoering.

van €118,- voor €62,-

Set masker 2 met gratis peeling 41 

Begin je dag stralend na gebruik van ochtend masker nummer 2. De klei in dit masker ontdoet je huid van afvalstoffen, aardbei zorgt voor een frisse teint en de klimop heeft een ontzwellende werking (bijvoorbeeld onder je ogen). iedere ochtend 3 minuten masker 2 voorkomt verstoppingen(mee-eters) in de huid. Peeling 41 bevat kleine kogelronde deeltjes die de dode huidcellen van je huid op een zachte manier verwijderd, waardoor je huid er zichtbaar frisser uitziet en je indirect je celdeling stimuleert. 

setprijs: 53,- 

Reiningsset voor de onrustige huid

Een zachte reinigingsmousse ontdoet de huid van talg en tegelijkertijd stimuleren de roze bolletjes in deze mousse de celdeling. Samen in een set met de licht peelende lotion 62 ideaal voor een huid met ontstekingen (ook voor ontstekingen die ontstaan zijn door het dragen van mondkapjes).

van €124,- voor €62,-